Arganolie

aug 9, 2015 by

Arganolie

Ben je op zoek naar een natuurlijke haar product dat je haren beschermt en voed? Dan moet je zeker eens arganolie proberen. Het staat bekend als het vloeibare goud en dat is niet om niks.

Arganolie bestellenArganolie is puur natuur en er wordt niks aan toegevoegd. Arganolie is een plantaardige olie dat van de arganboom komt. De arganboom groeit vooral in Marokko en dit is dan ook waar de arganolie vandaan komt. Het wordt in Marokko al eeuwen gebruikt. Vrouwen die arganolie gebruiken hebben lange zijdezachte haren. Hun haren is ook vol en ze hebben geen last van haaruitval.

Arganolie kan ook voor de hoofdhuid en huid over het algemeen gebruikt worden. Het wordt dan ook al eeuwen tegen diverse huidaandoeningen gebruikt. Tegenwoordig word het zelfs vaak voorgeschreven als medicijn tegen diverse huidaandoeningen.

Arganolie is goed voor de huid en haren, omdat het vol zit met belangrijke voedingstoffen voor de huid en haren. Het bevat namelijk veel vitaminen waaronder de belangrijkste vitamine E. Vitamine E is dan ook essentieel voor gezonde huid en haren. Het bevat ook nog onverzadigde vetten en antioxidanten dat ook heel goed zijn voor de huid en haren. Als je meer wil leren over arganolie moet je zeker mogadorcosmetics.nl bezoeken.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *