Glazen serre laten bouwen?

apr 17, 2017 by

Glazen serre laten bouwen?

Vaak wordt er gekozen voor hout of een soort metaal voor de serre maar nu kiezen consumenten ook steeds vaker voor een glazen serre. Dit heeft te maken met het open gevoel dat een glazen serre geeft en het laat het huis ook groter lijken dat het is.

In een huis met weinig ramen voelen mensen zich opgesloten. Toch werden woningen vroeger vaak gebouwd met weinig raampartijen. Wat de exacte reden hiervoor was durf ik niet te zeggen. Wellicht dat mensen toen meer privacy wouden? In de wereld van Facebook kunnen we net zo goed privacy uit het woordenboek halen. Moderne huizen hebben vaak grote raampartijen en glazen wanden. Zo komt er veel licht naar binnen en lijkt het huis ook groter. Ditzelfde effect heeft een glazen serre waar mensen zich vrij voelen.

Aan een glazen serre zit vaak ook nog een mooie tuin waardoor het gevoel van een open ruimte groter word. Wanneer je al het groen om je heen zit ga je anders in je schoenen staat. Vooral tijdens het ontbijt genieten van de ochtend is iets bijzonders. Je gaat daarna vol met energie en vrolijker naar werk of gewoon de rest van je dag tegemoet.

 

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *