Goedkoop boek drukken

aug 20, 2016 by

Goedkoop boek drukken

Een boek laten drukken? Hier moest je vroeger niet eens aan denken want het was veel te duur. Tegenwoordig zit dit heel anders dankzij vooruitgang in de techniek. Goedkoop boek drukken is dan ook enkel kwestie van de juiste drukkerij vinden.

Betere techniek

goedkoop boekVroeger stonden in een drukkerij hele grote apparaten waarmee boeken werden gedrukt. Stuk of 4 van deze machines namen al de hele drukkerij in beslag en ze waren ook nog eens niet erg snel. Tegenwoordig staan er grote printers in een drukkerij. Deze printers zijn veel kleiner dan hun voorgangers en ze zijn ook nog eens heel snel. Deze industriƫle printers kunnen in een fractie van de tijd dat het vroeger koste een heel boek drukken. Ze doen dit ook nog eens in betere kwaliteit. Er zijn ook minder mensen nodig om het te bedienen.

Elke printer heeft 1 operator die op een dag veel verschillende boeken drukt. Op een andere afdelen worden weer de kaften gemaakt en worden ze gebonden. Het hele proces neemt vijftig keer minder tijd in beslag dan vroeger. Dit betekend goedkoop boek drukken. Veel mensen kunnen nu boeken laten drukken die vroeger deze optie niet hadden, omdat het toen gewoon veel te duur was.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *