Implantologie Almere

aug 11, 2015 by

Implantologie Almere

Implantologie AlmereHet komt wel helaas wel voor dat mensen een implantaten nodig hebben. Dit kan komen door beschadiging aan hun tanden of doordat ze hun tanden kwijt zijn. Helaas groeien onze tanden niet meer terug. Mensen moeten dan met een paar tanden minder door het leven of ze moeten nieuwe tanden laten implanteren. Het plaatsen van nieuwe tanden word implantologie genoemd.

Hoe werkt het?

Eerst word er goed naar je gebied gekeken en daarna word er een kopie van je gebied gemaakt. Met de kopie gaat de tandarts aan de slag, om nieuwe tanden te laten maken. Ze kunnen de nieuwe tanden niet zomaar plaatsen bij implantologie Almere, want er moet eerst kunstwortels geplaatst worden. De kunstwortels dienen als fundering en de nieuwe tanden komen uiteindelijk daarop. De kwaliteit van de kunstwortels is heel belangrijk bij implantologie Almere, want als dit niet goed word gedaan zullen de tanden niet lang mee gaan.

Specialiteit

Implantologie is dan ook een specialiteit de tandheelkunde. Bij een implantologie Almere werken er dan ook tandartsen die erin zijn gespecialiseerd. Het plaatsen en maken van kunstwortels is echt maatwerk en moet op de juiste wijze worden gedaan. Bij het plaatsen van implantaten moet dan ook alles op maat worden gemaakt. Leer meer over implantologie opĀ http://www.praktijkdewaterval.nl/implantologie-almere/.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *