Lekker ontbijten

aug 11, 2015 by

Lekker ontbijten

Lekker ontbijtenOntbijt is het belangrijkste maaltijd van de dag, het ontbijt zorgt ervoor dat je genoeg energie hebt om de dag door te komen. Veel mensen denken dat het goed is om klein te ontbijten en later goed te lunchen en te dineren. Dit is niet waar, het beste is om juist veel te ontbijten en steeds je maaltijden kleiner te maken. Doordat je de hele dag bezig bent verlies je alle calorieën die je tijdens het ontbijt hebt gegeten.

Er zijn veel verschillende dingen die je als ontbijt kan eten. Sommige mensen houden het bij een bakje koffie en een gebakje, dit is niet erg maar het kan veel beter. Andere mensen kiezen voor een broodje met chocolade pasta, dit is natuurlijk erg lekker. Dan heb je de personen die liever cornflakes in de ochtend eten, dit is ook erg goed omdat het met melk wordt gegeten. Als je voor een groot ontbijt wilt gaan dan kan je de Engels ontbijt eens proberen.

De Engelse ontbijt bestaat uit verschillende dingen, hierbij horen; eieren, bruine bonen, spek, knakworstjes en lekkere stokbrood of ander soort brood. Je kan er natuurlijk nog veel meer bij doen. Wat ik hier eigenlijk duidelijk mee wil maken is dat zo een ontbijt er goed is om de dag mee te beginnen, het is vol en het is lekker. Kijk voor meer informatie op http://receptplaza.com/.

 

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *