Mobiele papiervernietiging door experts in papier vernietigen

jun 11, 2016 by

Mobiele papiervernietiging door experts in papier vernietigen

Papiervernietiging gebeurde voorheen altijd op een andere locatie, maar de tijden zijn inmiddels behoorlijk veranderd. Want vandaag de dat kan dit gewoon op locatie, door middel van mobiele papiervernietiging.

PapiervernietigingWij komen bij u op locatie en zullen de papieren die u versnipperd wilt hebben ter plekke voor u gaan vernietigen. Wij zullen zorgen dat er binnen 24 uur een rolcontainer bij u op het terrein staat, zodat u alle papieren daar veilig in op kunt slaan. Vervolgens zullen wij bij u op een afgesproken dag en tijd langskomen en alle papieren dankzij onze mobiele installatie efficiënt en strikt volgens de daarvoor vastgestelde regels vernietigen. U heeft er daarna verder geen omkijken naar.

Wij zullen de snippers die zijn overgebleven gaan verwerken en dat zal 100 % gerecycled gebeuren. Dus mobiele papiervernietiging bij u voor de deur is voor ons geen enkel probleem, ongeacht waar in Nederland u ook gevestigd bent. Wij komen gewoon bij u langs, want wij zijn door heel Nederland actief. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.papiervernietigen.nl.

 

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *